Nieuwsbericht

Update ontwikkelwerkzaamheden ontwikkelgroepen

dinsdag 28 april 2020

Hoewel er op dit moment geen fysieke bijeenkomsten plaats kunnen vinden met ontwikkelgroepen, wordt op afstand en via online-vergaderingen de ontwikkeling van de exameninstrumenten voortgezet.  

Met de ontwikkelgroep Optiek is gestart met de ontwikkeling van het theorie-examen P3-K2. Op dit moment worden de kennisbomen uitgewerkt die als basis dienen voor de verdere ontwikkeling van het examen. De oplevering van het examen is gepland in december. Daarnaast zijn de wijzigingen in de proeves naar aanleiding van de herziening van het kwalificatiedossier besproken. De gewijzigde proeves zullen worden voorgelegd aan de vaststellingscommissie op 23 juni.  

Ook voor MSMH is er een nieuw kwalificatiedossier. In de ontwikkelbijeenkomst is besproken wat de consequenties voor de proeves zijn. De voorstellen van de ontwikkelgroep worden verwerkt en zullen voorgelegd worden aan de vaststellingscommissie op 23 juni.   Op dit moment is het rustig met betrekking tot de kwalificatie Audicien. De examens van de regulier kwalificatie zijn afgerond en er is geen nieuw kwalificatiedossier. Het bestuur heeft inmiddels wel groen licht gegeven voor een aanpassing van het keuzedeeldossier Audiologisch advies. De verwachting is dat de ontwikkelbijeenkomsten voor het examen in juni gepland kunnen gaan worden. 

Welkom bij SOESV

SOESV MBO

  • Optiek
  • Audicien
  • MSMH

SOESV CL

  • Brancheopleiding Contactlens-specialist

U kunt uw keuze later nog wijzigen.

Bijeenkomsten

13 mei 2024 09:30 tot 16:30

Ontwikkelgroep MSMH

Examenservices, Nieuwegein

16 mei 2024 10:00 tot 12:00

Ontwikkelgroep Audicien

Online via Teams

17 mei 2024 09:30 tot 10:30

Algemeen bestuur

Online via Teams