Nieuwsbericht

Terugkoppeling ontwikkelgroepen

vrijdag 26 maart 2021

De ontwikkelgroepen Optiek, Audicien en MSMH zijn gestart met de analyse van de theorie-examens. Voor de keuzedeel-examens van Optiek is er een aparte ontwikkelgroep samengesteld. Deze komt volgende week voor het eerst bijeen.

In de ontwikkelgroep Optiek is het theorie-examen B1-K2 geëvalueerd. Dit is gedaan aan de hand van de analyse van de examenvragen, maar daarbij is ook de feedback meegenomen die gedurende het jaar bij ons is binnengekomen. Naar aanleiding van de analyse en de bespreking van de feedback zijn er een aantal wijzigingen doorgevoerd in de kennisboom, de examenmatrijs en de examenvragen. Deze wijzigingen zijn op 23 maart aan de vaststellingscommissie voorgelegd. 

De komende tijd richt de ontwikkelgroep zich op het evalueren van de proeves. Gewijzigde proeves worden op 20 april aangeboden aan de vaststellingscommissie.  

In de ontwikkelgroep Audicien worden beide theorie-examens geanalyseerd. Aangepaste of nieuw ontwikkelde vragen worden tijdens de vaststellingscommissie van 20 april voorgelegd.

Het theorie-examen van MSMH is voor een groot deel geanalyseerd. Ook voor dit examen zullen ontwikkelde vragen naar de vaststellingscommissie in april gaan. Eind mei zullen de laatste vragen door de ontwikkelgroep behandeld worden. 

Welkom bij SOESV

SOESV MBO

  • Optiek
  • Audicien
  • MSMH

SOESV CL

  • Brancheopleiding Contactlens-specialist

U kunt uw keuze later nog wijzigen.

Bijeenkomsten

19 apr 2021 14:30 tot 16:30

Voorbereiding theorie-examen

Online via Teams

20 apr 2021 10:00 tot 15:00

Vaststellingscommissie SOESV mbo

Online via Teams

22 apr 2021 10:00 tot 12:00

Evaluatie keuzedelen Optiek

Online via Teams